A nagy verseny

 2009.06.01. 19:56

A verseny elkezdődött és véget is ért. Megtaláltuk a legalkalmasabb és legnagyszerűbb táncosokat, akiket nagyszabású casting keretében keresett Bencsik Tamara, a Megasztárban feltűnt énekesnő. Tamara menedzsmentje, Seres Attila, sztárkoreográfus és Dudás Barbara smink világbajnok a Hali.hu-val közösen választotta ki a közel száz jelentkező közül azt a néhány táncost, akik nem csupán a Tűz c. video klipben, hanem Tamara valamennyi fellépésén is részt vesznek a jövőben.
Tamara és tehetséges táncosai karrierjével kapcsolatos érdekes infókat, fotókat és videókat Tamara csoportjában találhattok a hali.hu-n.

A nyertesek:

Balassa Zsófia, Botos Rita, Farkas Lilla, Farkas Melinda, Forrai Beáta, Frea Gabriella, Györkös Írisz, Kis Nikoletta, Kosztka Edina, Klajkó Szandra, Rimár Ilona.

Ezúton is gratulálunk nekik!

Bővebb információk a táncosokról a napokban itt megtalálhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://halihu.blog.hu/api/trackback/id/tr431157532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása