Kodolányi Open Stage

 2009.07.08. 17:33

Sziasztok!

 

Megszületett a Kodolányi János Főiskola Művészeti tanszék hallgatóinak saját klubja; Pély Barna vezetésével. A klub a Kodolányi Open Stage nevet kapta.

 

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=3KAWAGgizAY

 

Minden alkalommal az alapzenekar koncertje után jam session kezdődik, melyre bármilyen zenész jöhet, ezért kapja klub a Kodolányi Open Stage nevet. Komplett zenekarokat is várunk, akik két-három számot bármikor eljátszhatnak a klub keretein belül.

 

Ezzel a klubbal a Művészeti tanszék nemcsak egy új művész klubbot, vagy kulturális fórumot akar létrehozni, hanem egy színvonalas szórakozási lehetőséget is, elsősorban a főiskola hallgatóinak, de bármilyen más szórakozni vágyónak is. Úgy tűnik, nagyon vidám hangulatú klub buliknak nézünk elébe. Ha dumálni akartok és kulturáltan vagy „nem annyira kulturáltan” szórakozni élőzene hallgatása közben, akkor itt a helyetek.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Időpont: 2009. Július 10. Péntek

19-22.30-ig :Kodolányi Open Stage

22.30-tól Dj set

 

Helyszín: Instant Bár Kert

Nagymező utca 38.

 

A belépés ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://halihu.blog.hu/api/trackback/id/tr731234616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása